5 Sjove aktiviteter, der er nemme at planlægge for børn i Red River New Mexico

Der er en konstant frygt blandt forældre, at deres børn måske ikke har nok at gøre, når de rejser med børn. Husk, at du er på ferie med din familie og har en familieferie. Red River, New Mexico er et lysende eksempel på dette. Red River, New Mexico har skabt en sjov familie zone, der er all inclusive, så du ikke behøver at tænke over, hvad børnene kan gøre.

Denne inspirerende by ligger i Rockies og er en del af Carson National Forest. Hvis du besøger Red River i New Mexico med børnene, her er fem ting at gøre.

1. Pit Stop og Go Kart City: Denne familievenlige park har det sjovt på banen. Parken tilbyder også nogle af deres bedste mad, herunder majs hunde og tragt kager samt Philly ost bøf sandwich, trukket kød, og ost pinde. Deres mål er at appellere til alle børn.

2. Bobcat Pass &Wilderness Adventures – Du og din familie kan tage guidede ture på ATV’er eller hesteryg på stierne i Wilderness Adventures. Deres mission er at fremhæve skønheden i Carson National Forest. En af deres mest populære begivenheder er Cowboy Evenings. Disse omfatter levende musik og rustikke måltider samt aktiviteter for alle aldre.

3. Red River Ski &summer Area – Dette sjove familieunderholdningscenter findes på toppen af Enchanted Circle. Det underholder i både varme og kolde temperaturer. Der er en række aktiviteter, såsom en stor bølgepool, en børnelagune og 800 meter lang bakke. Guarantillon’s House of Fun &Fireworks er det perfekte sted at varme op efter en hård dag med vinteraktiviteter.

4. Thunderbird – En region fuld af eventyr, naturvisning og fantastisk skiløb og snowboarding. Red River’s nye “opdagelse område” tilbyder Colorado eventyr til randen. Tilbring dine morgener med at udforske Red River’s imponerende vandfald, eller tilbring aftenen med at nyde Kid’s Club og forskellige spisemuligheder.

5. 1 / 2 hjul – 1 / 2 hjul er Colorado’s største RV forhandler. Det tilbyder et stort udvalg af brugte og helt nye fritidskøretøjer, samt en fantastisk brugt bil parti. Du kan finde autocampere af alle mærker og modeller og få rabatter på op til 70% rabat på detailhandlen. Alt fra economy class-modeller til kompakte campister er tilgængeligt. Du behøver ikke engang at køre på Lincoln, fordi de alle er på Parkway.

6. Santa Cruz RV- Et populært sted at finde en brugt autocamper. De sælger også lastbiler og biler. Du kan også leje en 12-fods trailer eller en stor lastbil fra dem. Der er et bredt udvalg af brugte apparater, autocampere og autocampere. Dette er deres største udvalg af brugte autocampere, og de fortsætter med at tilføje nye lister.

7. Gemini RV- Dette område har en bred vifte af kvalitet indkvartering og nem adgang mange mesterskab golfbaner. Nyd en dag på Subway Mountain Resort i Santa Cruz County med din familie og venner.

8. Abas Island RV Resort-Tilbyder en bred vifte af vandsport, naturskøn udsigt, og 12 hektar forskellige dyreliv. Slots er også tilgængelige. Du kan også leje strandhuse. Øen Abas omgiver feriestedet, hvilket giver det en malerisk og unik atmosfære.

9. Rocky Point Preserve – En park med overkommelige faciliteter og en campingplads på 25. Du kan også fiske eller vandre. Der er mange muligheder for vandsport, bush golf og maskiner.

10. Canyon Point Preserve RV &Beach Resort – Det familievenlige resort har en 14-site campingplads, private øer, båd lancering og en licenseret marina. Los Angeles ligger kun en kort afstand.

Du bør nu være i stand til at se de vigtigste grunde, du bør overveje at købe en brugt autocamper. Hvis du stadig ikke besluttet, vil jeg anbefale, at du forskning markedet og købe en brugt autocamper.

Skriv kommentar