Boliglån

Satser er ofte bestemt af egenkapitalen i dit hjem. Langsigtede hjem lånekapital har højere renter end kortfristede lån. Det modsatte kan dog også være tilfældet. Renten på lån bestemmes af din kredit score og gæld-til-indkomst-forholdet.

Långivere behandle alle typer af lån forskelligt, så egenkapitalen ikke nødvendigvis betyder det samme. Egenkapital er dollarværdien af dit hjem, herunder eventuelle sekunder realkreditlån eller lån, som du har betalt til dit realkreditlån. Lånets værdi kan beregnes ved at tilføje din nuværende hjem egenkapital til det samlede beløb for din udestående realkreditlån. Dette vil også tage højde for eventuelle beløb, du har skyldt, og ethvert beløb, der er betalt mod hovedstolen. Dette kaldes også din egenkapital eller den sande værdi af dit hus.

Reklamer for hjem lånekapital kan hævde, at der ikke er nogen penge ned. Det her er forkert. Det her er forkert. Lånekapital kræver, at du har egenkapital i dit hjem for at være berettiget til et lån. Et ansvarligt lån er et lån, der kræver, at du har mindst ti gange dit hjem værdi.

Ved fastsættelsen af lånerenten for boliglån, kredit overvejelser vil også blive overvejet. Långivere er villige til at tilbyde lavere priser til låntagere, der har bedre kreditvurderinger.

Selv om hjem lånekapital har høje omkostninger, er de ofte opvejes af hjemmets værdi. Låntager pas på, kan renten på hjem lånekapital midlertidigt reducere eller øge egenkapitalen. Det er forskellen i, hvad du skylder, og hvor meget egenkapital der er til rådighed, der bestemmer omkostningerne ved et ansvarligt lån.

Gebyrer

Home lånekapital er underlagt flere gebyrer. Nedenfor er en liste med beløbene for hvert gebyr.

Ansøgningsgebyr: Dette gebyr udgør typisk en procentdel af den samlede lånepris. My Mortgage Works tilbyder fleksible ansøgningsgebyrer, der eliminerer byrden ved en låneansøgning og forhindrer adgang til finansielle tjenesteydelser i at blive blokeret.

Kreditopgørelse gebyr: Dette er gebyrer, der er forbundet med din kredit score. Dette gebyr frafaldes ofte, hvis der foretages elektroniske betalinger. Hvis betalinger sendes med posten, vil det normalt betyde en fuld betaling for kreditrapportgebyret. En kredit rapport kan koste dig $ 1-10, hvis din kredit score er lavere end perfekt. Mens et ansvarligt lån koster mere end andre lån, er det generelt meget billigere end andre typer.

Lukning Gebyr: Dette er det gebyr långiver afgifter for at slippe af med eksisterende gæld. Gebyret er en procentdel fra det lånte beløb og kan variere mellem $ 100 til $ 150. Lukkegebyret er lavere, hvis du har mere egenkapital i dit hjem, end du skylder på dit første lån.

Forsikringsgebyr: Din kredit score bestemmer omkostningerne ved din indboforsikring. En långiver vil sandsynligvis opkræve en højere præmie, hvis din kredit score er lavere.

Regeringen gebyr: Disse gebyrer vil være lavere, hvis du har dit hjem på den føderale forsikrede liste. Gebyrberegningen vil være anderledes, hvis dit hjem ikke er forsikret.

Skriv kommentar