Den bedste måde at øge din kredit score

Långivere vil reducere din rente, når du konsolidere gæld. Du kan spare en masse ved at ansøge om konsolidering af gælden.

Folk vil begynde at styre deres gæld meget lettere, end de gør at betale mindre gæld såsom kreditkort. Den nye månedlige betaling er lavere, og folk kan undgå at foretage mindre betalinger. Dette giver dig mulighed for at betale din gæld hurtigere, da færre penge bliver brugt af folk, der bor i huset eller køre bilen.

Sikre lån giver dig mulighed for at øge din månedlige indkomst med op til to tredjedele. At bruge et sikret lån til at købe noget af værdi er den bedste måde at bruge det på. Forestil dig, at du har ansøgt om et sikret lån med en 5% rente og fik $ 10.000 i forvejen. Pengene kan bruges til at købe en udlejningsejendom eller et hjem, der er stigende i værdi. Det forventes at være værd $ 15.000, når dit lån forfalder. Din lånesaldo forbliver i banken, og de lånte penge påløber renter. Mens en sikret realkreditlån ikke kan give det højeste afkast, kan renteudgifter være berettiget af lån officerer, der tilbyder en service til dem, der låner pengene. Mens et sikret lån typisk returnerer 10% eller mere, kan det være berettiget at opkræve mere. Banken returnerer normalt hele lånebeløbet, når renterne er betalt. Fordele ved usikre lånSom tilbage i spillet: Mange mennesker kæmper for at styre deres gæld, så gældskonsolidering er en god mulighed for mange. Denne lånemulighed er tilgængelig for alle, der kan stille sikkerhed, f.eks. et køretøj eller et hjem. Hvis du forpligter dig til at bruge pengene kun til det tilsigtede formål, vil du blive en mere ansvarlig låntager. En $ 10.000 lån med en lavere rente end et kreditkort kan resultere i besparelser på næsten 1000 dollars.

Andre fordele: Sikrede lån er fritaget for at betale månedlige betalinger, mens de bliver betalt tilbage eller udestående. Mens långivere rapport til kreditbureauer en stor del af betaling historie med sådanne lån som en lille virksomhed lån, din kredit oplysninger er mindre vigtigt. For folk, der ikke ved, hvordan renter kan bruges til deres fordel, er det ofte svært at afbetale personlige lån. Derefter skal du betale studielån eller kreditkort. Endelig kan du tackle sikrede lån. Långivere vil være mere fleksible i at yde personlige lån, end de er med studerende kredit. Mange gange vil bankerne låne penge til studerende, selvom den studerende betaler dem ud før eksamen. Dette giver den studerende ekstra kredit til at dække nogle af omkostningerne ved studielivet såsom fly til og fra klassen og købe deres første lejlighed. De er mindre tilbøjelige til at blive nægtet for studerende kreditkort og private lån, når de har afsluttet deres studier. Selv om disse er sikrede lån, det er hovedårsagen til de er så vellidt. Overvej et personligt lån med gunstige vilkår, hvis du ikke har råd til et sikret realkreditlån eller ikke har nogen sikkerhed. Disse lån er billigere i renter og har en længere løbetid. De hjælper dig også med at oprette en betalingshistorik.

En anden pant långiver kan kræve, at du tager køretøjet titel, du brugte til at sikre dit lån. Du kan overveje denne mulighed, hvis dine satser er lavere, eller du ønsker at gøre lånet tilbagebetalinger i en kortere tid. Du kan dog ende med at betale mere. Du skal huske, at lånet er sikret af dit hjem, og at køretøjet er et aktiv, der kunne tilbagekøbes i tilfælde af misligholdelse. Alle sikrede lån skal betales til tiden. Dette er den bedste metode til at forbedre din kredit score og holde dig i “kredit ord”, for god kredit.

Skriv kommentar