Enkle materialer til vinduesbehandlinger

Der er mange billige og nemme muligheder for at dække dit vindue behandlinger. Stolen rækværk kan bruges i mange udsmykning stilarter. Du kan give dine vinduer nogle pizzazz ved at foretage enkle ændringer i vinduet behandlinger.

Loft behandlinger med falske * dripper detaljer hurtigt vundet popularitet. Falske vindue behandlinger er tilgængelige, der efterligner den romanOVI look. De kan fastgøres til dine vinduer med en hurtig stang eller befæstelse. Mini-stoffer er tilgængelige, der kan kopiere udseendet af bambus persienner. Falske trægardiner kan være flammehæmmende, UV-beskyttet og falmeresistente, hvis du foretrækker det tropiske look, som vævede skove giver.

* Bænke eller borde anbefales ikke til vinduesbehandling af sig selv. De bør suppleres med andre vindue behandlinger, der er sameVivacious blå Retriever (Non Faux) design.

* Atrlaughter valescan føjet til loftet for ekstra højde og flare

Vinduesglas behandlinger: Gardiner eller gardiner kan laves af imiteret træ, praktisk PVC, og en række forskellige farver. Lav vedligeholdelse vindue behandlinger såsom bagt-on syntetisk vinyl eller holdbar plet kan bruges. Du kan vælge at springe stof blødgøring til fordel for en klar eller let tonet nylon eller linned stof.

Gardiner: For det ultimative inden for luksus og brugervenlighed, skal du vælge rene gardiner.

Crose gardiner er prikken over i’et for formelle værelser, eksamensmaskinen af en afslappet look, og cr,) rlance til en nervøs, ængstelig look. En c Nyligt pulveriseret, silke pe krog gardin, valance, er det perfekte valg! Der er noget for enhver smag, med så mange forskellige stilarter, farver og teksturer at vælge imellem.

Tæppe-topped gesimser – Tilføj dit personlige præg med en ornamental gesims med valens eller traditionelle detaljer, box-plisseret eller detaljerede mønstre, eller med tæppe-toppet valens.

Persienner: Justerbare persienner: Du bør seriøst overveje dem. Disse persienner kan justeres for at justere lysstyrken af lysene i dit soveværelse, samt filtrere ud og blokere det meste af det.

Træ persienner er fantastisk til ethvert rum, selv dem, der er fugtige. Du kan også installere dem på ydersiden af dit hjem.

Lægmuligheder: Dette er ikke de større, gulvmængde, store læg, men den mindre sort i lavere størrelse, der kan bruges til et helt nyt udseende. Er du på udkig efter en mere traditionel, lag-look eller en dristigere, moderne look? Der er et stof til dig, uanset din smag.

Skriv kommentar