Et upartisk kig på de nyeste produkter på markedet

Der er mange forskellige produkter på markedet i disse dage, så det kan være svært at vide, hvilke der er værd at dine penge. Derfor bør du altid tjekke et upartisk kig på de nyeste produkter for at se, hvilke der kan være rigtige for dig.

Jar Tud

Ergo Spout er en hældetud til murværkskrukker, der er ergonomisk designet, opvaskemaskine venlig, og børnevenlig. Den har en pakningsring for at sikre en lækagesikker tætning.

I et forsøg på at bringe Ergo Tud på markedet kontaktede ejerne af virksomheden flere landmændsmarkeder for at se, hvor mange mennesker der var interesserede i at købe produktet. Efter deres første landmandsmarked, de modtog snesevis af e-mails fra folk, der spurgte, hvor de kunne købe Ergo Spout. Deres interesse var så stor, at de besluttede at starte en Kickstarter-kampagne for at skaffe de penge, der var nødvendige for at gøre produktet til virkelighed. De var i stand til at rejse over $40.000. Dette gav dem de penge, de havde brug for til at producere deres første prototype og for at gøre Ergo Spout officiel.

Nu er Ergo Spout frigivet til offentligheden og fås i butikkerne. I modsætning til andre produkter på markedet er Ergo Spout lavet af et FDA-godkendt materiale. Tuden er lavet af et stykke plast og passer til de fleste standard murværkskrukker. Som følge heraf forhindrer det spild, når du hælder et glas moonshine.

Af alle disse grunde, Ergo Spout er hurtigt blevet et hit. På bare fjorten timer på Kickstarter var kampagnen i stand til at rejse $10.000. Produktet blev godt modtaget af forbrugerne, og ejerne var testoverblikket.dk i stand til at bruge de indsamlede midler til at fremstille deres endelige produkt.

Hælde Pitcher

I dagens marked kan du finde kander, der filtrerer vandet for dig, så du kan drikke rent filtreret vand uden nogen af den skarpe smag og lugt. Mens disse filtreringssystemer ikke er uden deres mangler, de kan bestemt betragtes som et skridt i den rigtige retning, især hvis du ikke har tid til at vente på, at den kommunale vandafdeling leverer dig en gallon.

De bedste kander og filtre vil også prale af nogle smarte funktioner. For eksempel, Brita Ultramax-kande er en af de få filterkander derude, der kan rumme så mange som 10 kopper renset vand. En anden smidig funktion er fyldetanken med højt volumen, hvilket gør det til en kløft at toppe din kande på farten. Selvfølgelig, det er ikke så let at bære rundt, som du måske tror. Og mens en spiffy ny kande kan være en overgangsritual, kan du gemme det til specielle lejligheder.