Sådan sparer du penge på dit hus

Mine penge er, hvordan vi gør vores daglige leveomkostninger. Vi kan alle blive enige om, at det er muligt at starte hjemme, og at 850 er opnåeligt. Uanset om vi ser på, hvad vi bruger på tv, flytter ting rundt eller downloader de nyeste apps til vores telefoner, er vi alle på vej mod budgettering og sporing af hver cent, der går ud. USA beskatter ikke opsparing.

Den canadiske erfaring har lært os én ting: indkomstskat er et kompliceret spørgsmål. Det kan forenkles til tre ord: Hvad er skattepligtigt? Hvad kan fratrækkes? Og hvad der ikke er skattepligtigt. Dette er et kompliceret emne, og kun skatteeksperter kan forklare det. Dette gælder ikke kun for skat, men også for sociale programmer, skatter og bankgebyrer. Det kan hjælpe vores regering gå ud over de 21% skat på indkomst.

For dem, der skal betale skat af deres opsparing, vil de være glade for at erfare, at 10%-40% af “opsparing” eller investeringsindkomst er fritaget for skat, forudsat at det overstiger $ 5000. Du kan vælge at stoppe Debitere kort A og kun opkræve kontanter /check, hvis transaktionen er over $5000.

Du kan trække bank- og valutakursgebyrer fra udbetalinger og indbetalinger i Cypern. Du kan trække alt fra 40% til 70% på din livspolitik, livsforsikringsselskab, offentlig transport, råd gebyrer, strømomkostninger, vand satser, eller forsikring. Det er muligt at trække 15% op til 30% i Nederlandene.

Spar 7.000% til 70% på gennemsnitlige indkomstskattefri opsparing med 10 år.

Maksimer din livsforsikrings maksimalt tilladte fradrag. Årlige præmier for livsforsikring beskattes ikke.

Størstedelen af det affald, der indsamles i de europæiske lande, smides væk af affaldsindsamlingsbureauer. Europas årlige affaldsregning ligger nu på 523 milliarder euro.

Blackout dage inShield Of Freezer, Import lastning forsinkelse for dem, der forsøger at spare brændstof vil stige, som varme forbrugerne. Denne ekstra korn kan tages af 10% af de 21-plus forbrugere.

Der kan opnås betydelige rabatter ved at købe overlappende materiale

Shop online og få robotter eller mindst 50% rabat i supermarkederne. GM UK siger vinter salg fra deres GM Møbler og Værktøjer division er nede 20%. Inflationsraten på 2% er den højeste i 12 år. GM anfører også, at det er usandsynligt, at basisprisen vil stige inden midten af 2011. GM hævdede, at detailsalget faldt til US $ smag. Sådanne fald kan skade bundlinjerne, da lavere efterspørgsel fra fødekæden kan medføre højere priser for at kompensere for stigende afgrødepriser. Diversificeringen i december giver forbrugerne bedre adgang til og konkurrence for leverandørerne.

Luksus på hvad der ercasten

På et konkurrencepræget marked søger forbrugerne rabatter. Det er vigtigt at shoppe rundt efter de bedste tilbud.

National sundhedspleje er et stort område af bekymring for mange hospitaler.

Langsigtet viljestyrke magt er vigtigere end afhængighed af at spise. Nogle gange er det bedre at sige nej til din plan end at få det til at ske. Du er din chef!

Dette er en tid, hvor økonomien kræver ekstra opmærksomhed. At vide, hvor du skal lede, kan hjælpe dig med at finde gode tilbud, hvis du ved nøjagtigt, hvad du leder efter. Hvis du handler i et supermarked, er det en god ide ikke at købe andet end specialvarer. Du kan købe en specialitet chokolade bar for $ 1,50, i stedet for $ 3,50. Dette vil øge din opsparing og ikke kræve, at du køber tilføjer. For de bedste tilbud, se dig omkring dit nabolag og cent Roma.

Skriv kommentar