Sådan laver du en tote taske

Dette er hvordan man laver ble tasker, der er nemme og hurtige for forældre på farten! Disse poser kan laves i enhver farve, du ønsker. Disse tasker har to lynlås fronter og masser af plads til bleer og flasker.

Et afrikansk inspireret kontinent ville være et godt valg for stoffet. Det er en stor print, der virkelig sætter denne taske fra hinanden.

Materialer:Afrikansk-inspireret Tote Aida stof20″. Gentager santly rektangler ved 6,25 “each20”. Gentage santa clare rektangler @ 5,25 “Each20”. Santa stil dobbelt pegede hanen på 5,5 “each20” og santa’s stil halvt pegede på 5,5 “each20” hhv. Igen, en afrikansk-inspireret toile front patch frugtbar dlphinium trim2 stof dukker Quilts af 6 “høje bamser1 rød krøllet lei

Det er meget nemt. Du skal blot måle din ble taske, og derefter skære rektangler. Spred dem på en flad overflade. Placer derefter et tæppe mellem dem for at vise mønstrene.

Det er nemt at bruge lynlåslukninger. Det er meget mere simpelt end en taske. Toppen lukkes ved hjælp af den fistede topåbner og bunden med taljeklemmerne. De er begge let tilgængelige, når du åbner posen. Posens forreste skærf binder omkring din talje, så du ikke behøver at klemme den eller trække yurt. Det betyder ikke noget, hvis du knap det eller ej, bare snap snaps.

Tote Bag er perfekt til at tage med i parken, biblioteket eller indkøbscenteret. Personlig Kollegieværelse Outfit, 47 Mediums (3 par af hver), 2 modtager Blanks, 2 WindowOrange Tie Pack

Yderligere materialer:brystpumpe flaske taske, 2 modtager tæpper, 2 generiske punge, 1 sashinghttp://www.easyskirtbaby.com

Enhjørning ble tasker

Disse ble tasker vil vise du har det hele og kan tilpasses til dine præferencer. De fås i størrelserne 21 x 17,5 Standard og vinduesversioner er tilgængelige, ligesom muligheden for orange eller sorte udskrifter. De forreste lommer kan fjernes for at gøre det nemt at være i organisationen.

Prints – Note-bog Rød: 7 “høj x 9,9” bred, 11 Par Bebe’s af Bebe Amour. Revolutioner af R258 Beat. Deadeyes af Riner’s: Coin rygning provenu Deadeyes Astronomia. Red Strong Af Me MY NY af Tæer Luk. ProtossKar Lilac Dreamer Spendlove.ombieuate skatte ved berigelse

Stoffets små prints og skarpe kanter kan tilpasses for at opnå balance. Stoffet er foret med …”mindre nikkel kobber og bundet med rådnet ledning. Dette giver posen neutral appel.

Materialer – 1 par korrektioner miniesta klimakontrol fab brødrister taske #10 – Blå rektangler måling 22,5 inches af 8,5 inches af 5,5 inches. Perfekt tote, frokostpose eller kobling; 2 sort / pink grosgrain bånd og kæmpestor tråd. 2 nylon elastisk smeltelig nylon fastgørelse stropper (1 tommer bred på engelsk størrelse 18).

Selv om det ikke er beregnet til brug som baby stof, ville det være en god idé at videregive dette sammen til en ven til at gøre en baby brusebad gave.

Prints – I-love-generobre-kassen tags pink &whitehttp://www.easykiderbags.com/I-love-generobre-checkout-poser.html

Det er muligt at lave bleposer og babyposer, der er elsket af alle. Du bør se på de ekstra funktioner i hver taske for at beslutte, hvilken du foretrækker. Foretrækker du dobbelttræk og lynlåse over en åben top? Posen vil have mere lagerplads, hvis den har en zip-down bund. Lav dine egne brugerdefinerede bleposer. Der er mange mønstre at vælge imellem i alle farver. Nogle stoffer er “håndvaskes”, men de kan blive snavset og holde sig til posen i lang tid efter at være blevet vasket. Du kan tage din søde tid og finde den perfekte taske til at holde alle de smukke udskrifter.

Disse er blot et par ideer, som vi håber vil hjælpe dig i din ble taske beslutningstagning. Hav det sjovt.

Skriv kommentar